Το κόλπο με την ασπιρίνη για να αποκτήσετε νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!!!

Το κόλπο με την ασπιρίνη για να αποκτήσετε νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!!!

 


Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας ,

είναι το μυστικό για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Για να μην έχετε θαμπό και άτονο δέρμα, μία ειδικός σας προτείνει το απόλυτο κόλπο που κοστίζει ελάχιστα και με το οποίο μπορείτε να διώξετε όλα τα σημάδια της επιδερμίδας σας.

Γνωρίζετε ότι πρέπει να περιποιείστε την επιδερμίδα σας κάθε μέρα. Είναι απαραίτητος ο καθαρισμός με ένα προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για τον τύπο δέρματός σας και τις ανάγκες του για να αφαιρείτε τους ρύπους, το μακιγιάζ αλλά και τα νεκρά κύτταρα.

Το επόμενο βήμα που είναι απαραίτητο είναι η τόνωση με λοσιόν και στη συνέχεια πρέπει να βάλετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Μην ξεχάσετε να βάλετε την κρέμα ματιών γύρω από τα μάτια σας, ενώ αν βγείτε έξω, μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας.

Για να βοηθήσετε το δέρμα σας να παραμείνει νεανικό και χωρίς ρυτίδες η ιατρός Mahsa Saleki από την SAS-Aesthetics σας δίνει μία έξυπνη και οικονομική λύση.

 

Το έξυπνο και οικονομικό κόλπο για υγιή επιδερμίδα

Πολλοί από σας θα έχετε σίγουρα αμέτρητα προϊόντα περιποίησης στο μπάνιο σας, από κρέμες μέχρι ενυδατικές κρέμες και ορούς. Όλα αυτά τα προϊόντα ισχυρίζονται ότι σας βοηθούν να αποκτήσετε ένα λαμπερό δέρμα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά, σύμφωνα με τη γιατρό, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας πολύ φθηνότερος τρόπος για την επίτευξη αυτών των στόχων περιποίησης του δέρματος.

Σύμφωνα με την ιατρό Mahsa Saleki, χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν για να βοηθήσετε το δέρμα σας να παραμείνει νεανικό και χωρίς ρυτίδες. Είναι μάλιστα κάτι που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι σας και αν όχι, θα σας κοστίσει ελάχιστα.

Η Dr Saleki εξήγησε στη The Sun ότι μία από τις κορυφαίες συμβουλές της είναι η χρήση ασπιρίνης στο δέρμα. Η ασπιρίνη περιέχει «καθαρό σαλικυλικό οξύ» και λειτουργεί ως απολεπιστικό και αντιφλεγμονώδες, βοηθώντας στη βελτίωση της όψης του δέρματός σας. Το δημοφιλές παυσίπονο μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να απαλλαγείτε από την περίσσεια λιπαρότητας και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

 

Πώς βοηθά η ασπιρίνη το δέρμα

Η ασπιρίνη είναι επίσης μια γνωστή θεραπεία για την ήπια ακμή, αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιορισμένες κλινικές δοκιμές που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της από τη χρήση τοπικής ασπιρίνης.

Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την ασπιρίνη στο δικό σας δέρμα, θα πρέπει πρώτα να κάνετε ένα patch test, καθώς ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν αλλεργικές αντιδράσεις στην ασπιρίνη. Εάν το patch test σας βγει καθαρό, μπορείτε να προχωρήσετε και να εφαρμόσετε το προϊόν στο πρόσωπό σας. Για να το κάνετε αυτό, συνθλίψτε μερικά δισκία ασπιρίνης και συνδυάστε τα με μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό για να φτιάξετε μια πάστα.

Πλύνετε το πρόσωπό σας κανονικά και στη συνέχεια εφαρμόστε την πάστα απευθείας στο δέρμα σας. Για τη θεραπεία της ακμής, μπορείτε να αφήσετε την πάστα να δράσει στις προσβεβλημένες περιοχές για 10 έως 15 λεπτά πριν ξεπλύνετε καλά και μετά ακολουθείτε με την κανονική σας ενυδατική κρέμα.

Ωστόσο, οι ειδικοί τονίζουν ότι η υπερβολική χρήση ασπιρίνης μπορεί να ξηράνει το δέρμα σας. Επειδή η υπερβολική ξήρανση μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα σπυράκια, είναι σημαντικό να μην αφαιρείτε όλα τα φυσικά έλαια του δέρματός σας.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  (oloygeia.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια