Σοκ στο Αίγιο: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρονη μαθήτρια και της προκάλεσε αμυχές !!! Μηνύσεις από την οικογένεια της ανήλικης!!!

Σοκ στο Αίγιο: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρονη μαθήτρια και της προκάλεσε αμυχές !!! Μηνύσεις από την οικογένεια της ανήλικης!!!

 


Ένας εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου συνελήφθη σήμερα Τετάρτη 05/06 από τις αστυνομικές αρχές στο Αίγιο, καθώς 10χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε για τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η μαθήτρια του δημοτικού κατήγγειλε τον δάσκαλο καθώς φέρεται να την χτύπησε και να της προκάλεσε αμυχές.

 Οι αστυνομικοί, αμέσως μετά την μήνυση που κατατέθηκε, εντόπισαν τον εκπαιδευτικό ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σοκ στο Αίγιο: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρονη μαθήτρια και της προκάλεσε αμυχές – Μηνύσεις από την οικογένεια της ανήλικης

 Με βάση τα όσα υποστηρίζει το περιβάλλον της μαθήτριας, το περιστατικό έγινε κατά την επιστροφή των μαθητών από σχολικό περίπατο.

Την υπόθεση παρακολουθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, η οποία ζήτησε έγγραφη ενημέρωση από την διεύθυνση του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ο δάσκαλος και, εφόσον υπάρξει εξέλιξη στο ποινικό σκέλος της, θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

 

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια