Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απαγόρευσε την επιστροφή του Χάρι στη βασιλική οικογένεια!!!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απαγόρευσε την επιστροφή του Χάρι στη βασιλική οικογένεια!!!

  


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν αυτός που απαγόρευσε την επιστροφή του αδερφού του, πρίγκιπα Χάρι, στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με εσωτερική πηγή του παλατιού. Ακόμη ένα «αγκάθι» έρχεται να προστεθεί στις σχέσεις των δύο βασιλικών αδερφών, καθώς σύμφωνα με πηγή του παλατιού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απαγόρευσε την επιστροφή του Χάρι «με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Είναι γνωστό πως ο Ουίλιαμ έχει αναλάβει μέσα στη βασιλική οικογένεια το ρόλο που είχε ο αείμνηστος παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, αυτόν της πειθαρχείας. Στο πλαίσιο των ισχυρισμών, οι οποίοι διατυπώθηκαν ως απάντηση σε νέα δημοσκόπηση της «YouGov» σχετικά με τον πιο δημοφιλή άνδρα της βασιλικής οικογένειας, ο Ουίλιαμ έχει περιγραφεί ως αυτός που κυβερνά την οικογένεια «με σιδερένια πυγμή».

«Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ουίλιαμ έχει αναλάβει τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου. Ο Φίλιππος κυβερνούσε την οικογένεια με σιδερένια πυγμή. Τώρα όταν Ουίλιαμ κάνει κουμάντο και πρόκειται για την οικογενειακή πειθαρχία;! Μπορεί να γίνει τρομακτικός!», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή του παλατιού στην «Daily Beast».

«Ο Ουίλιαμ παρουσιάζει την πειθαρχία του μέσω μιας απόλυτης απαγόρευσης στο Χάρι να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή στην οικογένεια”, ολοκλήρωσε.


Διαβάστε  & άλλα θέματα με τίτλο: ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: libre.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια