Η Κάσος χειρότερη από τα Ίμια, μπήκαμε σε καθεστώς συγκυριαρχίας με την Τουρκία στο Αιγαίο! Π.Παύλος

Η Κάσος χειρότερη από τα Ίμια, μπήκαμε σε καθεστώς συγκυριαρχίας με την Τουρκία στο Αιγαίο! Π.Παύλος

 


«Τα όσα έγιναν στην Κάσο, είναι πολύ χειρότερα απ΄ όσα συνέβησαν στα Ίμια…Έχουμε εισέλθει ήδη σε κατάσταση συγκυριαρχίας στο Αιγαίο με την Τουρκία, με όσα έχει διαπράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που θυσιάζει ακόμη και την Κύπρο… Δεν καταλαβαίνω τα όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού περί των «φίλων μας των Τούρκων» που μας ταλαιπώρησαν. Μπορεί να είναι δικοί του φίλοι»…

Ο Παναγιώτης Παύλος είναι καταιγιστικός στη συνέντευξη του στο militaire channel. Αναλύει όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα σε Κύπρο και Αιγαίο, επικεντρώνοντας στην τεράστια υποχώρηση που έκανε η Αθήνα στην Κάσο.

Ο Παναγιώτης Παύλος δίδαξε για περισσότερα από δέκα χρόνια ελληνική γλώσσα και πολιτισμό σε νέους ομογενείς και αλλοδαπούς. Έχει διατελέσει Εμπειρογνώμων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ιδρύματος Ωνάση. Είναι επιμελητής εκδόσεων και διοργανωτής διεθνών συναντήσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα με την ερευνητική εργασία στη Φιλοσοφία αρθρογραφεί στα ελληνικά, αγγλικά και νορβηγικά. Ζει στη Νορβηγία, όπου είναι Επιστημονικός Συνεργάτης και Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, και Στρατηγικός Σύμβουλος.


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: militaire.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια