ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

       


"Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ’ αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή."

Ιωάννη 3:16

Ένας ξεκάθαρος τρόπος να καταλάβετε γιατί η Βίβλος είναι ο αληθινός Λόγος του ΘΕΟΥ είναι μέσα από την ιστορία της κρίσης του βασιλιά Σολομώντα όταν οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν ενώπιόν του, ισχυριζόμενες ότι είναι η μητέρα του ίδιου παιδιού. Ο Σολομώντας, με μεγάλη σοφία, διέταξε να κοπεί το παιδί στα δύο, για να πάρει το καθένα από τα μισά. Η πραγματική μητέρα, σε μια πράξη αγάπης και θυσίας, προτίμησε να δώσει το παιδί παρά να το δει να καταστρέφεται. Και έτσι έγινε φανερό ποια ήταν η πραγματική μητέρα.

Ο Θεός είναι σαν αυτή την πραγματική μητέρα. Όλος ο κόσμος είναι σαν αυτό το παιδί. Όπως και η μητέρα, έτσι και η Δημιουργός επενδύει την ενέργειά της για να μην χάσει ούτε ένα κομμάτι από αυτά που έχει αντέξει. Από την άλλη πλευρά, οι ψευδείς «θεότητες» που ισχυρίζονται ότι είναι «θεοί» ή «πνευματικοί οδηγοί» διεκδικούν μόνο ένα μέρος της ανθρωπότητας. Δεν διέταξαν τα "ευαγγέλια" τους να ανακηρυχθούν σε όλη την ανθρωπότητα, και ως εκ τούτου, δεν μπορούν να διεκδικήσουν το έργο της Δημιουργίας!

Για παράδειγμα, ο Αλλάχ διεκδικεί μόνο εκείνους που ακολουθούν το Ισλάμ, χωρίς να προσφέρει σωτηρία στους άλλους. Ο «θεός» του σύγχρονου Ιουδαϊσμού εστιάζει στους απογόνους του Ισραήλ, παραμελώντας άλλα έθνη. Ακόμα και ο Βούδας, σεβαστός στον Βουδισμό, δεν υπόσχεται σωτηρία για όλη την ανθρωπότητα. Αντ' αυτού, διδάσκει ένα ατομικό μονοπάτι προς τη νιρβάνα, που εξαρτάται από την προσωπική προσπάθεια, αποκλείοντας εκείνους που δεν ακολουθούν τις διδασκαλίες του ή δεν μπορούν να επιτύχουν τη φώτιση με δικά

Κανένας από αυτούς τους ψεύτικους θεούς ή πνευματικούς ηγέτες δεν έχει δείξει μεγαλύτερη αγάπη για ολόκληρο τον πλανήτη από τον ΘΕΟ, που έστειλε τον Υιό του να σώσει ολόκληρο τον κόσμο χωρίς εξαίρεση, και που διέταξε να ανακηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη.

Ιωάννης 3:16

Γιατί ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο που έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, ώστε ΟΠΟΙΟΣ πιστεύει σε αυτόν να μην χαθεί αλλά να έχει αιώνια ζωή.



Διαβάστε περισσότερα ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια