Λογοτεχνικό Περιβόλι!

 

Εμείς στο Λογοτεχνικό περιβόλι! αισθανόμαστε την περηφάνεια να κατακλύζει την ύπαρξή μας και την αδιαφορία από τα ΜΜΕ να εστιαστούν στα φιλελληνικά θέματα για την αναπτέρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ,αλλά εστιάζονται μόνο στο φόβο και τον πανικό, σε αισθήματα τοξικά…

Της ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες σε όλες τις ΑΞΙΕΣ της ΖΩΗΣ!

Να το χαίρονται οι γονείς του και πάντα φωτισμένα και άγρυπνα τα μάτια της ψυχής της!
Ελπίζω & εύχομαι  στην επόμενη δεξίωση για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δημοκρατία να θυμηθεί η κυρία πρόεδρος ότι έχουμε ένα τέτοιο παιδί στην χώρα μας και να το καλέσει στην γιορτή
!

Η απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών, Ε. Χατζηδημητρίου, έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10άρι της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της!

Το πρώτο απόλυτο 10άρι στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, πήρε μία φοιτήτρια, ένα πραγματικό ρεκόρ, αφού κανείς άλλος στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της πόλης δεν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Την Παρασκευή, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της!

«Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!», της εύχονται ΑΠΘ κσι ΣΘΕ σε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

*Στην φωτογραφία η απόφοιτος, με τον πρύτανη του ΑΠΘ, την Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ και τον πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Με αναφορά από το voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια