Πρόκειται για ένα ελαφρύ, γευστικό και τέλειο πρωινό, απογευματινό ή επιδόρπιο. Το έφτιαξα, ήταν πανεύκολο και παρακάτω σου δείχνω πώς να το φτιάξεις και εσύ.
Δοκίμασε το!
Προετοιμασία: 5'
Eκτέλεση: 5'
Υλικά
4 άτομα
4 ροδάκινα
16 κ.τ.σ. γιαούρτι
αμύγδαλο φιλέ
4 κ.τ.σ. μέλι
Βήματα
Πλύνετε καλά τα ροδάκινα και βάλτε τα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
Μοιράστε το γιαούρτι σε 4 πιάτα ή μπολ.
Βγάλτε τα ροδάκινα και τρίψτε τα -όπως είναι παγωμένα- με έναν τρίφτη επάνω από το γιαούρτι. (ένα ροδάκινο σε κάθε μπολ)
Βάλτε από μια κουταλιά της σούπας μέλι επάνω από κάθε μπολ.
Τέλος πασπαλίστε με το αμύγδαλο φιλέ. Εγώ ήθελα να έχει και κάτι τραγανό και του πρόσθεσα.
Πηγή: mothersblog.gr
0 Σχόλια