Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι royals για το 2023!

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι royals για το 2023!


Ποιος μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρίσκεται στην πρώτη θέση;

Η πριγκίπισσα Άννα αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά φέτος η πιο σκληρά εργαζόμενη ανάμεσα στους royals.

Σύμφωνα με το The Telegraph, η 73χρονη πριγκίπισσα ολοκλήρωσε 457 καθήκοντα μέσα στη χρονιά που πέρασε. Κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον 75χρονο αδερφό της, βασιλιά Κάρολο που συνολικά σε 425 επίσημες εκδηλώσεις. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον 59χρονο δούκα του Εδιμβούργου με 297.

Η πριγκίπισσα Άννα συχνά προγραμματίζει διπλές εμφανίσει στην ίδια μέρα ενώ κάποιες φορές ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό. Το 2023 μόνο επισκέφτηκε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, τον Καναδά και την Κύπρο.

Στην τέταρτη θέση με τους πιο σκληρά εργαζόμενους royals είναι η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα με 233 ολοκληρωμένες υποχρεώσεις. Ακολουθεί η 58χρονη δούκισσα του Εδιμβούργου με 219.

Ο 41χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται στην έκτη θέση με 172 ολοκληρωμένα καθήκοντα και ακολουθούν ο 79χρονος δούκας του Gloucester, και η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας με 123 εμφανίσεις έκαστος.

H royal editor Emily Nash σημειώνει ωστόσο ότι τα νεότερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τα καθήκοντά τους. "Ο William και η Kate, για παράδειγμα, επικεντρώνονται σε μεγαλύτερης διάρκειας project με στόχο να κάνουν μεγαλύτερης διάρκειας διαφορά στην κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, η αφοσίωση της Άννας στα καθήκοντά της και η εργασιακή της ηθική είναι αξιοσημείωτα, έχοντας ως δεδομένο το ότι έχει περάσει την ηλικία συνταξιοδότησης". 

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή:  (harpersbazaar.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια