ΖΗΤΗΣΕ στην ΖΩΗ σου να έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

ΖΗΤΗΣΕ στην ΖΩΗ σου να έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

  


ΖΗΤΗΣΕ στην ΖΩΗ σου να έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Γράφει ο Alexandros Pappas



Είμαστε ένας κόκκος της άμμου της θάλασσας μέσα σε αυτό το τεράστιο σύμπαν, που με τόσο σοφία και αγάπη έφτιαξε ο Θεός, όλα τέλεια αρμονικά και πανέμορφα.

Ναι όλα ο Κύριος τα έφτιαξε για τον άνθρωπο που τόσο αγάπησε, ώστε και τον Υιό του τον μονογενή θυσίασε για να έχουν σωτηρία όσοι επιστρέψουν και πιστέψουν σε αυτόν.

Ο Θεός είναι φιλάνθρωπος δεν θέλει το θάνατο του ανθρώπου, θέλει να ζήσει μαζί του αιώνια, ο Θεός θέλει να θανατώσει την αμαρτία μας, θέλει να διώξει τα σκοτάδια μας, θέλει να αφαιρέσει οτι κακό υπάρχει επάνω σε εμάς.

Έστειλε τον αγαπητό και μονάκριβο Υιό του και Κύριο μας Ιησού Χριστό, για να μας ανοίξει οδό για τον ουρανό, να φέρει τον αμαρτωλό σε μετάνοια για να τον πάρει κοντά του στην ουράνια βασιλεία εκεί που τα πάντα είναι φως, χαρά αγάπη ειρήνη αιώνια στην παρουσία του.

Έχουμε όλοι αυτό το εισιτήριο, αυτήν την πρόσκληση να ζήσουμε αιώνια μαζί με τον Κύριο μας, εκεί που τα πάντα είναι τέλεια πανερμοφα έτοιμα για τους καλεσμένους του Γάμου του Αρνιού!

Θέλεις να λάβεις μέρος;
Ζήτησε στην ζωή σου να έρθει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, ζήτησε τον στην ζωή σου.. την πηγή της ζωής σου τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, μετανόησε καταδίκασε την αμαρτία σου και επέστρεψε στο φως, ζητά από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό να σε βοηθήσει σε αυτό, ζητά την οδό που οδηγεί στην ουράνια βασιλεία, ζητά την οδό που οδηγεί στην αλήθεια, ζητά την οδό που οδηγεί στην ζωή, που είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός!!! Αμήν ναι αλήθεια!!!

Δόξα στον Σωτήρα και Λυτρωτή μας Ιησού Χριστό, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι του Κυρίου των δυνάμεων, ευλογημένος ο Άγιος του Θεού μας, ευλογημένος ο αναμάρτητος Υιός του Θεού μας , ευλογημενο το αρνιον το εσφαγμενο για ολους εμάς τους αμαρτωλους Αλληλούια σε ευχαριστώ Χριστέ μου!!!! Δόξα ελθε σου ανήκει όλη ή δόξα !!!!

Διαβάστε περισσότερα με :ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ




Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια