Οι συγκεντρώσεις του Ν.Τραμπ ξεκινούν με το «Πάτερ Ημών» μετά την εκδίωξη των χριστιανών από τις ομιλίες της Κ.Χάρις!!!

Οι συγκεντρώσεις του Ν.Τραμπ ξεκινούν με το «Πάτερ Ημών» μετά την εκδίωξη των χριστιανών από τις ομιλίες της Κ.Χάρις!!!

 


O N.Τραμπ αποδέχτηκε το «δώρο» που του έκανε η Κ.Χάρις, η οποία ουσιαστικά έδιωξε τους χριστιανούς από την «δεξαμενή» ψηφοφόρων της ξεκινώντας τις δικές του συγκεντρώσεις με το «Πάτερ Ημών».

Η Κ.Χάρις είπε σε υποστηρικτή της το Σάββατο «φίλε είσαι σε λάθος συγκέντρωση» επειδή εκείνος είχε φωνάξει «Ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας» κατά την διάρκεια της ομιλίας της!

Ήδη χιλιάδες ψηφοφόρων που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως χριστιανούς σπεύδουν να ψηφίσουν Ν.Τραμπ.

Πρέπει να τονιστεί ότι έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές σε κάποιες Πολιτείες και τα σημάδια είναι πολύ άσχημα για τους Δημοκρατικούς.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία πραγματική προέλαση του πρώην Αμερικανού προέδρου τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο οποίος συγκεντρώνει πλέον πάρα πολλές πιθανότητες να γίνει ξανά επικεφαλής της αμερικανικής εξουσίας (προηγείται στους μέσους όρους στις λεγόμενες Πολιτείες-κλειδιά ενώ έχει κλείσει την «ψαλίδα» με την Χάρις σε εθνικό επίπεδο, στο 0,2%, την στιγμή που ο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020 προηγούνταν παντού με μεγάλες διαφορές).

Ίσως το λάθος αυτό που έκανε η Χάρις με τους χριστιανούς να είναι το τελειωτικό χτύπημα για τις ελπίδες της να κερδίσει την προεδρία στις ΗΠΑ.

Αν και οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών θεωρούνται πιο… προοδευτικοί, ωστόσο μία πολύ μεγάλη μερίδα τους πιστεύουν σε κάποιο χριστιανικό δόγμα.

Μάλιστα οι καθολικοί Αμερικανοί (κύριος ανήκουν στην ιρλανδική κοινότητα) σχεδόν «μονοκούκι» ψηφίζουν Δημοκρατικούς (οι πιστοί τον προτεσταντικών ομολογιών παραδοσιακά ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους καθώς προέρχονται από τους πρώτους αποίκους οι οποίοι ήταν πουριτανοί προτεστάντες).

Όλα θα φανούν σε λίγες ημέρες αλλά μάλλον το λάθος αυτό θα μετρήσει πάρα πολύ…

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: pronews.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια