"Να αγαπάμε τον Θεό, να είμαστε όσιοι και να ακολουθoύμ ε όλες τις οδηγίες Του"

"Να αγαπάμε τον Θεό, να είμαστε όσιοι και να ακολουθoύμ ε όλες τις οδηγίες Του"

 


Η δύναμη του Θεού για τις μάχες μας !

Αγαπημένες φίλες και φίλοι μου , καλή σας ημέρα ,σήμερα στο ιστολόγιό μου ,θα ασχοληθούμε με ένα εδάφιο από το ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο 11 & τα εδάφια 22 ως 23 που αναφέρει:

Υπακούστε πιστά σε όλες αυτές τις εντολές που σας δίνω. Να αγαπάς τον Κύριο τον Θεό σου, να ακολουθείς όλες τις οδηγίες του και να είσαι πιστός σε αυτόν. Τότε ο Κύριος θα αναγκάσει όλους αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από το δρόμο σας. Τότε θα πάρετε στην κατοχή σας τη γη που ανήκει σε ανθρώπους ψηλότερους και ισχυρότερους από εσάς.





Και θα ολοκληρώσω με μια μικρή προσευχή:

Κύριε, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω ζήσει για να ευαρεστήσω τον εαυτό μου. Αλλά από εδώ και πέρα, Κύριε, θέλω να ζήσω για να Σε ευαρεστήσω. Σε αγαπώ πάνω απ' όλα και όλους τους άλλους. 

Δίδαξέ μου τους δρόμους Σου, Κύριε, και φανέρωσε το σχέδιό Σου για μένα καθώς διαβάζω τον Λόγο Σου και προσπαθώ να ακολουθώ όλες τις εντολές και τις οδηγίες Σου. Πάνω απ' όλα, Κύριε, θέλω να γίνω γνωστός ως πιστός σε Σένα.

 Και από τώρα και στο εξής θα Σε εμπιστεύομαι να κάνεις ένα δρόμο για μένα μέσα από αυτή τη ζωή. Στο όνομα του Ιησού, Αμήν.


Διαβάστε και άλλα με θέμα Ο ΣΤΙΧΟΣ της ΗΜΕΡΑΣ &ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια