Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα γίνει στο Ηράκλειο ,στην αίθουσα Ανδρόγεω με αφορμή την έκδοση των ποιητικών συλλογών του Ηρακλή Βουλγαράκη και τις εκδόσεις Ίτανος.

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα γίνει στο Ηράκλειο ,στην αίθουσα Ανδρόγεω με αφορμή την έκδοση των ποιητικών συλλογών του Ηρακλή Βουλγαράκη και τις εκδόσεις Ίτανος.




 Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα γίνει στην πόλη μας, με αφορμή την έκδοση των ποιητικών συλλογών του λυρικού ποιητή Ηρακλή Βουλγαράκη και  τις εκδόσεις Ίτανος  με τίτλους:
"Ρωγμές Πολυχρωμίας" και "Σπονδές"

στην αίθουσα  Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 19:00 μ.μ
Ο Ηρακλής Βουλγαράκης έχει αποδείξει ότι είναι ένας πιστός Υπηρέτης της ποίησης,  με συνέπεια, αμεσότητα, ειλικρίνεια, ωριμότητα, ευγένεια, ήθος, αξιοπρέπεια  με μεστά νοήματα, μια καρδιά  γεμάτη αισθήματα, υψηλούς και Πανανθρώπινους  οραματισμούς.
 Από την στήλη αυτή του εύχομαι προσωπικά, να έχει πάντα ένθεη ποιητική διάθεση, να διακονεί την Τέχνη Του, με το ίδιο ζήλο και πάθος πάντοτε, για την ευόδωση κάθε ευγενούς σκοπού, που τείνει προς το Ωραίο, το Αληθινό και το Αγαθό…
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Κώστας Μαστρογιαννάκης, Πρόεδρος του Λογοτεχνικού Συνδέσμου Ηρακλείου.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο φιλόλογος Γεώργιος Τ. Τσερεβελάκης, ενώ θα απαγγείλουν ποιήματα ο Στέλιος Κτενιαδάκης, χειρούργος ιατρός, η Μάρα Παναγιωτάκη φιλόλογος και η Μαρία Πηρουνάκη, μαθήτρια και εγγονή του ποιητή.

Στο μουσικό πρόγραμμα θα είναι ο Μίνως Σωμαράκης στην κιθάρα, η Μάρω Σωμαράκη στο τραγούδι και η Μαρία Γκολεμή στο φλάουτο.

Συντονισμό θα κάνει ο Μανώλης Τσουρής, απόφοιτος Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών ΕΑΠ.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια