Δροσιστική Τάρτα Φράουλας με Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας – Εκτέλεσης:
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
2 κρόκους
500 ml φρέσκο γάλα
3 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. κορν φλάουρ
2 κ.σ. βούτυρο αγελαδικό
1 βανίλια
Φρέσκες Φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το μισό γάλα μαζί με το βούτυρο και τη βανίλια.
Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τους κρόκους, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το μείγμα του μπολ στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει το μείγμα.
Μόλις πήξει το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά το ανακάτεμα μέχρι να πήξει ελαφρώς. Μεταφέρουμε την κρέμα σε ατομικές ταρτιέρες και διακοσμούμε με τα μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και τις φρέσκες φράουλες.
Λογοτεχνικό περιβόλι!
Πηγή: Logodiatrofis.gr
0 Σχόλια