Ο Μπλινκεν στη συνάντηση με Μητσοτακη, απαίτησε την αποστολή και νέων οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα στην Ουκρανία!!!

Ο Μπλινκεν στη συνάντηση με Μητσοτακη, απαίτησε την αποστολή και νέων οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα στην Ουκρανία!!!

 


Ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται για το λίθιο; Η χώρα που το έχει θα γίνει υπερδύναμη

Μπορεί τα ρεπορτάζ για την επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα να αναλώθηκαν σε χαμόγελα και ξενάγηση στην βίλα Μητσοτάκη στα Χανιά, όπου ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον υπουργό των Εξωτερικών των ΗΠΑ, φαίνεται όμως ότι οι εξελίξεις είναι σοβαρές και εξαιρετικά οδυνηρές για την Ελλάδα.

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι επαίσχυντες δηλώσεις Γεραπετρίτη, οι οποίες παραπέμπουν ευθέως σε εθνική μειοδοσία υπέρ της Τουρκίας.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε ένα κρεσέντο ψεύδους διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία δεν απειλεί ελληνική εθνική κυριαρχία, την ώρα που για πρώτη φορά τον τελευταίο αιώνα, στον ΟΗΕ έχει κατατεθεί επίσημα τουρκικό έγγραφο που αμφισβητεί τον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας! Ο λόγος φυσικά για το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο που ισοδυναμεί με εισβολή στην Ελληνική επικράτεια.

Ο Γεραπετρίτης, παράλληλα, δήλωσε ότι την σχέση μας με τις ΗΠΑ, δεν ετεροπροσδιορίζεται, γελοιοποιώντας έτσι ολόκληρο τον αγώνα της ομογένειας αλλά και του αρμενικού λόμπι, καθώς και του γερουσιαστή Μενέντεζ, οι οποίοι προκειμένου να αποτρέψουν την πώληση αμυντικού υλικού και αεροσκαφών στην Τουρκία, προβάλλουν το επιχείρημα ότι στα όπλα αυτά θα στραφούν κατά της Ελλάδας!

 

Υπάρχει δυστυχώς και δυσμενέστερη ακόμα εξέλιξη από την επίσκεψη Μπλίνκεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών κατά τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαίτησε την αποστολή και νέων οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα στην Ουκρανία! Δίνοντας μάλιστα και τελεσίγραφο λίγων ημερών για την οριστική απάντηση του πρωθυπουργού….

Εδώ μιλάμε για τον ορισμό του εκβιασμού. Η Ελλάδα ήδη έχει δώσει τα πάντα, έχει διαρρήξει την εθνική άμυνα ειδικά στα νησιά, προκειμένου να ενισχύσει την Ουκρανία με αμυντικό υλικό.

Τι απομένει; Τι ακριβώς θέλει ο Μπλίνκεν να στείλουμε στον Ζελένσκι ο οποίος καταρρέει όλα τα μέτωπα; Τους S-300 μόνο; Ή μήπως να στείλουμε και F – 16, με την λογική ότι αυτά θα αντικατασταθούν από F – 35;

Είναι αυτονόητο ότι εάν ο Μητσοτάκης υποκύψει στον εκβιασμό, θα προκαλέσει ασύλληπτη ζημιά στα εθνικά μας συμφέροντα.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  (olympia.gr)

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια